مشاوره حقوقی رایگان - احضار

با سلام و خسته نباشید تمامی وکلای گرامی من به اتهام کلاهبرداری اینترنتی علیه شخصی شکایت کردم و امروز روند پرونده ثنا را چک میکردم اينو نوشته
دستور قضایی مبنی بر احضار متهم جهت اخذ آخرین دفاع در تاریخ 1401/11/12 صادر گردید

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوالی مطرح ننمودید منتظر ابلاغ باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بعد از اخذ آخرین دفاع از متهم ، اگر متهم دلیلی ارائه ننماید قرار ‌جلب به دادرسی صادر خواهد شد و پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اخذ آخرین دفاع احضار می شود و اگر دفاع موثری ارائه ندهد پرونده با صدور قرار جلب به دادرسی به دادگاه ارسال می شود.