مشاوره حقوقی رایگان - معاوضه موبایل

سلام موبایلم رو با انتقال مالکیت و وسایل با موبایل شخص دیگری معاوضه کردم اما او موبایلی غیر از موبایل خودش را برای من انتقال مالکیت داد و من متوجه این موضوع نشدم و حالا هم حاضر به انتقال مالکیت ( پول مفت میخواد ) نیست و مالکیت هم به نام خودشه ؛ تکلیف چیست ؟! وسایل گوشی کامل پیش منه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس طرح دعوی کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگه قراردادی فی مابین تنظیم نشده باشد باید به طریقی ثابت کنید که معاوضه گوشی شما دقیقاً با چه مدل گوشی بوده است و سپس طرح دعوی استرداد همان گوشی را مطرح نمایید