مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف در بریدگی

سلام من در سر بریدگی ایستاده بودم ویک ماشین یا سرعت زد داخل سپر ماشینم از سمت راست.یعنی سپر ماشینم از سمت راست خراب شد مقصر ؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد اگر نیاز به مشاوره دارید تماس بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مقصر را افسر تصادفات مشخص می‌کند وصول نظریه ایشان قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید.