مشاوره حقوقی رایگان - تادییه ایثارگری داوطلبانه

من از بهمن 1359 تا تیرماه 1360 در جبهه اروند رود در آبادان بصورت داوطلب در آبادان حضور داشتم 2 ماه دریکی از مساجد آبادان بعنوان نیروهای مردمی فعالیت کردم و 4 ماه هم عضو کمیته انقلاب اسلامی آبادان بودم ( اون وقتها بسیج تشکیل نشده بود). هیچ مدرکی ندارم جز چند نفر از همرزمان آنوقتها که الان جانباز و ایثارگر هستند و تعدادی هم عکس دارم.
چگونه میتوانم تاییدیه ایثارگری دریافت کنم؟

پاسخ ها :

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود به سپاه مراجعه فرم مخصوص که دو نفر شهادت دهند آنجا بودید و کمیسیون گرفته میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید.

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

با شهادت شهود هم رژم ، عکس‌ها و هر ادله قابل استنادی اقدام به طرح در کمسیون سپاه یا ارتش نمایید.