مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل سربازی به داوطلبانه

سلام
پدرم 24 ماه در دوران جنگ سرباز بوده و گاها به منطقه اعزام میشده
آیا مشمول 6 ماه داوطلبانه میشه ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در فاصله سال 59 لغایت 67 در مناطق عملیاتی و جنگی حضور داشته باشد و حداقل 6 ماه حضور داوطلبانه محاسبه گردد بله

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر پدر شما حداقل شش ماه داوطلبانه در جبهه و مناطق جنگی باشد تبدیل وضعیت استخدامی شامل شما میشود
و 3/4 از مدت سربازی در جبهه
، داوطلبانه محاسبه میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر پدر شما حداقل شش ماه داوطلبانه در جبهه و مناطق جنگی باشد تبدیل وضعیت استخدامی شامل شما میشود