مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی به تبعیت از همسر

من اداره نیمه دولتی(نهاد کتابخانه های عمومی) پیمانی با تعهد 10 ساله استخدام شدم و بعد یک سال ازدواج کردم الان7 سال سابقه دارم صاحب فرزند سه ساله هستم. در طول این مدت سال گذشته خودم در مسیر رفت به سرکار تصادف کردم و امسال همسرم دچار سانحه رانندگی شده اند. ایشان در شهرستان دیگری کارمند هستند آیا با شکایت به دیوان عدالت اداری می توانم به تبعیت از همسر انتقالی بگیرم؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام درخواست انتقالی به اداره مطرح نمایید در صورت پاسخ رد میتوانید شکایت مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت خود را پیگیری کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تبعیت از همسر ضمانت اجرایی ندارد، شکایت کنید شاید گرفت

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام‌ در صورت رد درخواست انتقالی، در دیوان دادهگخواست طرح نمایید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

ابتدا شکایت خود را به اداره مربوطه پست کنید و یا از طریق اظهارنامه موضوع را به مدیر دستگاه منعکس و خواسته خود را مطالبه کنید، در مدت سه ماه اگر جوابگو نبودند در دیوان عدالت موضوع را مطرح بفرمایید
موفق باشید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نتيجه قابل پیش بینی نیست در هرصورت اقدام کنید