مشاوره حقوقی رایگان - رفع اتهام انتسابی

درود
برای من ابلاغیه اومد که برای رفع اتهام انتسابی کلاهبرداری اینترنتی باید برم دادسرا که من رفتم و یک نفر از من به خاطر مبلغ یکو سیصد شکایت کرد. که خود قاضی بهش رنگ زد گفت فردا رضایت بده پولتو میریزه. شاکی هم قبول کرد. با اینکه من قرار بود 3 میلیون واریز کنم به جای یکو سیصد. امروز رفتم سر موعد که پولشو واریز کنم دیدیم نه تماس من رو جواب میده نه حتی تماس قاضی رو! قاضی هم ناراحت شد گفت تو برو خونه. پس فردا بیا همون یکوسیصد رو براش میریزیم و تمام.
میخواستم بدونم حکم این پرونده چی میشه؟ آیا بسته میشه؟ چون من واقعا کلاهبرداری نکردم و با مدرک به قاضی ثابت کردم اما شاکی یه آدم بلانسبت عقده ای و عجیبه...
ممنونم اگر راهنمایی کنید که سرنوشت این پرونده من چی میشه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله ممکن است قرار منع تعقیب صادر گردد