مشاوره حقوقی رایگان - رفع اتهام انتسابی

سلام.
یک گاو که متعلق به پدر بنده بوده گم شده بود و بنده با موتور سیکلت به دنبال آن میگشتم که عموی من زنگ زد و گفت که گاو در دشت خودمان است و بیا آن را ببر. من رفتم که گاو رو بیاورم دو نفر خانم یک مادر و دختر با توهین و فحاشی راه من را سد کرده و به من فحاشی کردند. من پرسیدم که چرا فحش میدهید و گفتند که گاو شما به ما خسارت زده و در همین حال دختر او با چوب دستی به پشت بنده زده و مادر او هم یقه من را کشیده و موتور را روی من انداخته و من رو از ناحیه های سر، گردن، سینه و دست زخمی کردند و بنده به هیچ وجه با اون ها درگیر نشدم.
من از اون ها شکایت کردم و نامه‌ی پزشکی قانونی و دو نفر شاهد هم ارائه دادم که یکی قضیه رو دیده که اون ها راه من را سد کردند و من اصلا با اون ها درگیر نشدم و عموی بنده دیده که گاو اصلا به زمین آنان نرفته و هیچ گونه خسارتی ندیده اند و زمین هم اصلا متعلق به اون ها نبوده و متعلق به پدر او که فوت کرده و نزدیک 10 برادر و خواهر می باشند، است.
در نبود من فحاشی و توهین به ما کرده است. یکی اون ها هم از من شکایت کرده و گفته که من رو زده است و نامه‌ی پزشکی قانونی داردکه من حاضر هستم قسم بخورم که به اون ها دست نزدم و هیچ شاهدی هم ندارد تعدادی سوال داشتم در این مورد:
1_برای من ابلاغیه آمده برای رفع اتهام انتسابی. خواستم بدونم چطوری باید از خودم رفع اتهام کنم؟
2_باید برای این ابلاغیه فیش حقوقی یا ضامن ببرم؟
3_خواستم بدونم نتیجه دادگاه چی میشه و آیا برای من سوء سابقه میشود؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
برای دادگاه باید فیش حقوقی یا جواز کسب آماده کنید و در دادسرا هم نفی اتهام کنید و به شهادت شهود استناد کنید