مشاوره حقوقی رایگان - سلام خسته نباشید برای مادرم یه احضاریه اومده درباره رفع انتسابی

رفع اتهام انتسابی چیست و تا حالا احضاریه نیومده و این برگه پنج روز وقت داده میشه لطف کنید کمکم کنید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.باید به شعبه مراجعه نمایید تا دریابید اتهام انتسابی چیست.می توانید طبق قانون وکیل هم همراهتان باشد‌.صادقی زاده وکیل.