مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری طلای مادر به فرزند قبل از فوت

با سلامم مادرم 7 سال میشه ک فوت کردن پدرم بعداز مرگ مادرم با دست خودش 3تا تیکه طلای مادرمو بهم داد گف مال خودت
الان برادرم بعد مردن پدرم میگه باید طلا رو بیاری در طکه میدونستن پدرم تا زنده بود طلارو بهم داده
الان به برادرم هم تعلق میگیره یا نه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طلا متعلق به پدرتان باشد و در زمان حیات به شما داده باشد ادعای بقیه وراث نتیجه ای نخواهد داشت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر طلا متعلق به مادر بوده است بعد از فوت مادر ، طلاها به تمام ورثه خواهد رسید و پدر نمیتواند طلاها را به دیگری ببخشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر طلا متعلق به مادر شما بوده برادر نیز از آن ارث می‌برد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام طلاهای مادر باید بین ورثه تقسیم گردد، دلیل تصرف پدر در طلای مادرتان باید مشخص گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که طلا مال مادر بوده است پدر حقی بر انتقال آن نداشته است.
اگر طلا در مالکیت پدر بوده باشد وراث نمی‌توانند ادعایی در این خصوص داشته باشند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت چون برادر هم در ارث مادر سهم دارد رضایت او هم لازم است

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و ورود
پدر نمی‌تواند طلای مادرتان را به کسی ببخشد.

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درود.
پدر نمیتواند طلای متعلق به مادر را ببخشد و برای تمام وراث است.