مشاوره حقوقی رایگان - خسارت نشتی آب

باسلام
من ساکن طبقه بالای همکف ساختمانی هستم که طبقه همکف آن یک مغازه ابزارفروشی است. مغازه دار تماس گرفته و میگوید که در اثر نشت آب وسایلی که برای جهیزیه اقوامش در آنجا انبار کرده بوده خراب شده و از جمله یک تلویزیون که داخل کارتن بوده است سوخته است. با توجه به اینکه کاربری فروشگاه است آیا ایشان اجازه استفاده به عنوان انبار را داشته است؟ و باتوجه به شکایتی که کرده اند آیا باید هزینه تلویزیون را پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
خیر
تقاضای کارشناسی نمایید
میزان تقصیر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه و دادخواست تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست کارشناس رسمی دادگستری در محل حضور یابد و موضوع مدارک و سایر موارد را کارشناسی نماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ حق تغییر کاربری را نداشته است و لیکن در نظر داشته باشید که در اصل خسارات وارد شده تأثیری نخواهد داشت.
خسارات به بار آمده توسط کارشناس رسمی دادگستری برآورد می‌شود تا بر مبنای نظریه کارشناسی، رای دادگاه با موضوع خسارات صادر شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دادگاه با تعیین کارشناس مقصر و درصد تقصیر را مشخص میکند

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

ابتدا تامین دلیل نمایید و سپس دادخواست مطالبه خسارت با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری و در صورتی که طرف مقابل علیه شما طرح ادعا کرده است تقاضای کارشناسی کنید