مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه دیه درگیری

با سلام خدمت وکلای محترم.
بنده چند سال پیش در خیابان بخاطر میانجی گری بین دعوی 2 نفر از ناحیه دست آسیب جدی دیدم چیزی حدود 19 درصد پزشکی قانونی دیه تأیید کرد. نقص عضو.خلاصه وار عرض میکنم.روند پرونده تمام شده و الان در اجرا احکام است. که بنده از 3 نفر شاکی شدم. دو نفر از آنها برائت خوردن در دادگاه بدوی و تجدید نظر. یک نفر ک نیامد. فقط ب یک سوم از دیه محکوم شده. الآن مابقی دیه را باید از کی مطالبه کنم.. راهی ب من بگید ک جواب بگیرم. ب صندوق تأمین مراجعه کردم. گفتن بیت المال ک اونم تهرانه. لطفاً کمک کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آرا صادره باید بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر شخصی که مسئول جراحات به شما می‌باشد می‌بایست دیه را بپردازد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
لازم است که رأی صادر شده مورد مطالعه قرار گیرد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. مسلما در احکام صادره کاملا جزییات مشخص است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

حکم خود را باید به وکیل ارائه کنید تا بهتر راهنمایی و مشاوره به شما داده شود �الی که مطرح کرده‌اید بسیار گنگ و مبهم است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وقتی آن دو نفر برائت گرفته اند به نظر مقدار دیه آسیب های وارد شده به شما همان است که در حکم آمده