مشاوره حقوقی رایگان - پول نزول گرفته بودم

سلام. من اول سال 1402مبلغ 65میلیون بخاطرپول پیش ازیه نزول خوری گرفتم که تا7ماه پیش من باشه تواین 7ماه اصل پول وسودپول شده 95میلیون الان ندارم بدم کارگرم شغل خوب ندارم ومخارج 5نفربه گردنمه،برای پول گرفتنم 150میلیون سفته ویک کاغذسفیدامضا و یک کاغذکه نوشته بود معامله حلال وبرای کارشراکت پولوداده نوشته بودامضازدم الانم بهش گفتم ندارم قسطیش کن میگه بایدبیایی محضرقراردادرسمی بنویسی و تو4ماه تسویه کنی وسود4ماهوبامیلیون 150تومن هرماه بدی من اینجوری نمیتونم الان چیکارکنم بنظرشما؟راهنماییم کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید اصل مبلغ را پرداخت نمایید
در غیر این صورت به پرداخت مبلغ محکوم خواهید شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان بر اساس مدارک می تواند از شما شکایت کند اثبات نزول و اینکه در شرایط اضطراری اخذ شده با شماست