مشاوره حقوقی رایگان - روابط نامشروع همسر

همسرم درطی 11سال زندگی بارها روابط نامشروع داشته وحتی یک بار به صورت قانونی تعهدنامه داده و امضا داده که تکرار نکنه اما بازهم تکرار کرده در روبیکا پیام‌هاش هست دوسوال دارم یک آیا پیام ها مدرک هست وقاضی درنظر میگیرد،دوم آیا تعهد نامه او که در آن ذکر شده بعد از تکرار اشتباهات هیچ حقی برای اعتراض ندارد معتبراست.من دو دختر 2و10ساله دارم خواهش میکنم کمکم کنید

پاسخ ها :

لیلا سلیمی

لیلا سلیمی :

با سلام 1.بله پیام ها در نظر گرفته میشه 2اینکه کلا حق اعتراض ازخود ساقط کرده باشن معتبر نیست

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود به جرم رابطه نامشروع شکایت خود را مطرح نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید.

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام اگر منظورشما امکان طلاق گرفتن به استناد این موارد می باشد بله می توانید طلاق بگیرید اگر منظور اثبات رابطه نانشروع ایشان است خیر

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به عنوان رابطه نامشروع طرح دعوی کنید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی هر بار که گذشت میکنید مجوز خطای بعدی را صادر میکنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور بدوا به مشاوره بروید
اگر موثر نیفتاد، اری امکان‌طرح شکایت و نتیجه گیری متصور است(هرچند اختلاف رویه وجود دارد).