مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ملک در رهن بانک بابت مهریه

با عرض سلام
خونه دارم به ارزش یک میلیارد که در رهن بانک هست و 20تومن وام داره همسرم مهریه رو اجرا گذاشته در حال حاضر خونه رو توقیف کرده آیا خونه جز مستثنیات میشه یا نه مهریه 114سکه هست در صورت تسویه بانک و خارج شدن از رهن جز مستثنیات قرار میگیره

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید اعتراض کنید و اعلام کنید که منزل مسکونی مستثنیات دین محسوب می شود

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. بله خانه جز مستثنیات دین است بموجب لایحه از اجرای احکام تقضای رفع توقیف با استناد به مستثنیات نمایید‌‌.