مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت اوقاف بعد از 16 سال

سلام. من سال 87 خونه ای 80 متری در مجتمع 16 واحدی از سازنده خریداری کردم و امسال که برای درخواست سند تک برگ اقدام کردم متوجه شدم یکسال پیش خانمی مراجعه کرده به اوقاف که زمین ملک ما 4 دنگ را مادر ایشان به اوقاف بخشیده بوده و الان برای ما زمان خرید از این موضوع بی اطلاع بودیم 2 دنگ از خانه را از دست میدهیم. چه اقدامی باید انجام بدهیم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اداره اوقاف در حال حاضر بدون مدرک ادعایی دارد می توانید علیه اداره اوقاف طرح دعوی کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی مدارک و مستندات دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه میشود که علیه اداره اوقاف طرح دعوا بفرمائید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

مستندات باید بررسی بشه مشهد هستید درخدمتم 09155077604

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

به طرف به طرفیت فروشنده طرح دعوی نمایید