مشاوره حقوقی رایگان - اعسار چک برگشتی

سلام و عرض ادب
بنده به علت چک برگشتی 2بار اعسار دادم و رد شد شاکیم حکم جلبمو گرفت رفتم اجرای احکام مدنی رفتم زندان تشکیل پرونده دادم ولی همون روز رئیس داداگاه یک ماه مرخصی نوشت تا بیام پول فراهم کنم سوال اینجاست تو این یک ماهی که بیرونم میشه اعسار بدم؟ یا حتما باید برم زندان اعسار بدم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما میتوانید دادخواست اعسار را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید مجدد دادخواست اعسار را ثبت کنید ولی بعد از اتمام مرخصی باید خودتان را زندانی معرفی کنید و با توجه به اینکه اعسار شما دو بار رد شده و دادگاه به سنا مهلت دو ماهه داده، ممکن است مجدد نیز دادگاه اعسار شما را رد کنه.
بنابراین بهتر است به فکر پرداخت بدهی خود باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید اعسار داشته باشید اما احتمال موفقیت کم است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مانعی برای ثبت دادخواست اعسار از پرداخت محکوم‌به برای سومین بار نیست ولی بعد از اتمام مرخصی به زندان برگردید به نظر می‌رسد با شرایطی که شما دارید اعسار برای سومین بار نیز رد شود بنابراین پیشنهاد میشود برای پرداخت محکوم‌به در این یک ماه مرخصی تمهیدات لازم را برقرار کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بعد از مرخصی حتما باید خود را معرفی کنید ولی میتوانید دادخواست اعسار بدهید