مشاوره حقوقی رایگان - طلب مهریه بعد از طلاق غیابی

سلام من سال 97به صورت غیابی از همسرم جدا شدم و مدارکی که برای جداییم به دادگاه ارائه دادم ترک منزل ندادن نفقه و فروختن وسیله های خونم توسط همسرم بود به دلیل عدم حضور در دادگاه و ترک منزل رای طلاقمو گرفتم و و رای قاضی پرونده 3سال نفقه و پرداخت مهریه بود ولی چون همسرم تو جلسه های دادگاه حضور نداشت مجبور شدم برای اینکه طلاقمو بگیرم مهریه و 3سال نفقه رو بخشیدم
من میتونم دوباره درخواست مهریه ای که بخشیدمو بدم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مهریه خود را بخشیده باشید خیر امکان‌پذیر نمی‌باشد چرا که طلاق شما با استناد به بخشش مهریه صورت گرفته است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بعید به نظر می‌رسد زیرا شما مهریه خود را آن زمان بخشیده‌اید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ امکان‌پذیر نیست و بعد از بخشش مهریه نمی‌توانید مجدداً آن را مطالبه کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر
مفاد آرا صادره حائز اهمیت است.