مشاوره حقوقی رایگان - مهریه بعد از طلاق غیابی تا چه زمانی امکان پذیره

مرد تمام اموال را فروخته به کشور دیگری رفته طلاق غیابی صادر شده با اینکه در ایران دارایی به نام مرد نیست ‌پولی در خارج دارد درخواست مهریه از طرف زن چگونه باشد تا چه زمانی می‌تواند مهریه را طلب کند یعنی بعد از عده هم میتواند طلب مهریه کند و آیا میشود اموال مرد در خارج را توقیف کرد یا کارت شهروندی او را باطل کرد بطوریکه از آن کشور دیپورت شود و به ایران برگردانده شود تا مهریه زن را پرداخت کند

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بستگی دارد کدام کشور به چه عنوان قابل بررسی است