مشاوره حقوقی رایگان - حق و حقوق متوفی در صورت کار در خارج از کشور

با سلام پدر بنده بیش از 20سال شرکتی در کویت کار کردن وسال 62به علت تصادف در ایران فوت کردن . و نمی‌دونیم پدرمون در آن مدت بیمه بوده یانه بنده وبرادرانم دران زمان سن کمی داشتیم بعداز فوت ایشان هیچ گونه پولی بابت بیمه یا ....دریافت نکردیم. سوال:ما میتونیم از طریق سفارت پیگیر باشیم و آیا نتیجه ای میگیریم؟ ممنون.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به سفارت کویت مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق سفارت موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ببینید شرکتی که در کویت بوده وابسته به چه ارگانی است اگر در ایران ارگان وابسته‌ای دارد نسبت به پیگیری بیمه و سنوات پدرتان پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید به کشوری که پدر شما در
انجا مشغول به کار بوده است مراجعه و بر اساس قوانین همان کشور اقدام و پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را به نحو حضوری از طریق سفارت کویت پیگیری بفرمائید.