مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن ملک به نام همسر

سلام
همسرم به دلیل مهریه ی کم من 3دانگ از یک واحد آپارتمان را یکسال بعد خریداری خودش بنام من سند تک برگ زد.
در بنچاق و‌سند ذکر شده طبق اظهارات متعاملین وجه نقدا تحویل فروشنده گردید به مبلغ 2میلیون تومن.
منم یکسال بعد سهمم رو بنام دخترم زدم.الان همسرم میگه میخوام سند رو ابطال کنم چون تو سهم واقعی تو از پول واحد پرداخت نکردی و مدرک پرداختی بانکی هم نداری.آیا همسرم میتونه 3دانگ رو پس بگیره یا ابطال کنه؟یا من برای حفظ سهمم که الان بنام دخترم سند تک برگ زدم رو باید قیمت واقعی نصف ملک رو پرداخت کنم.
با تشکر از شما

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
اگر هبه بوده بله
و الا قیمت مطالبه میشود

حسن فضایلی راد

جناب آقای حسن فضایلی راد :

خیر نمیتونه ملک رو پس بگیره
ولی پولی که بابت اون داده اگر به عنوان هبه داده داده خیر نمیتونه بگیره و اگر به عنوان قرض داده، میتونه پس بگیره