مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش زمین

سلام و احترام
بنده خریدار زمینی هستم و شخص دیگر فروشنده زمین
من نگران هستم که زمانی که زمینی که تو دفترخونه به اسمم زده میشه با مشکلی مواجه باشه مثلا توقیف باشه
( مبایعه نامه تو بنگاه قراره تنظیم بشه بعدش یک روز بعد بریم دفتر اسناد )
اون هم زرنگی کنه و در این مدت زمین رو منتقل کنه به یکی دیگر و من هم ببینم زمین مشکل داره و تا فسخ رو به استناد خیار عیب اعلام کنم چک هام وصول بشه
در اینجا فروشنده پول رو منتقل کنه به یکی دیگر و بعد فسخ پولی نداشته باشه تا وصول کنم
من چطور میتونم چک هارو زمانی تحویل بدم که تو دفترخونه وقتی دیدیم مشکلی نیست بتونه پاس کنه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در قرارداد قید کنید که ثمن معامله در دفترخانه پرداخت خواهد شد
و یا اینکه قید کنید اگر در تاریخ مقرر سند تنظیم نشه خریدار می تواند معامله را فسخ کند و مبلغ ده درصد ثمن معامله را به عنوان خسارت مطالبه کند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در مبایعه‌نامه شرط نمایید که بعد از انتقال سند رسمی مالکیت در دفترخانه ، چک مربوط به ثمن معامله به فروشنده تسلیم میگردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در قرارداد قید شود اگر در تاریخ مقرر سند تنظیم نشود خریدار حق فسخ معامله با مبلغ ده درصد ثمن معامله را به عنوان خسارت را دارد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زمانی که سند می‌خواهد انتقال پیدا کند دفترخانه استعلامات لازم را اخذ می‌نماید لذا شما می‌توانید انتقال و رد و بدل شدن پول را در دفترخانه همزمان انجام دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر اگر سند دارد می‌توانید کپی آن را درخواست کنید تا با استعلام از اداره ثبت اسناد و املاک از آخرین نقل و انتقال و یا توقیفی بودن مطلع شوید
موضوع ملکی بسیار تخصصی می‌باشد و با چند خط �سخ دقیق و جزئی دادن امکان‌پذیر نیست