مشاوره حقوقی رایگان - ادامه تحصیل متعهدین خدمت آموزش و پرورش

سلام
آیا این کار ادارات که برای متعهدین خدمت که دو برابر مدت تحصیل کارشناسی تعهد خدمت به آموزش و پرورش دارند یعنی 8 سال
برای ادامه تحصیل در مقطع بالاتر با وجود اینکه در کار خللی ایجاد نمی شود دو برابر مدت تحصیل یعنی حداقل 4 سال که با 8 سال تعهد اولیه جمعا 12 سال برای کارشناسی ارشد قانونی است؟
از کجا می‌توان برای ادامه تحصیل بدون تعهد پیگیری کرد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق ارگان مربوطه پیگیری کنید تا بررسی شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

غیر قانونیه اما برخی از همکاران شما عقلشون نمی رسد ، بنابراین یا باید بری وزارت مجوز بگیری یا بدون تعهد و اجازه انها درستون را بخوانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره آموزش و پرورش موضوع را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌بایست موضوع را از ارگان مربوطه پیگیری نمایید و اگر اعتراض و شکایتی نیز دارید می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اداره اموزش و پرورش مراجعه کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این موضوع را از طریق اداره آموزش و پرورش مورد پیگیری خود قرار دهید.