مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تقسیم ترکه و تقاضای مهروموم ماترک باهم قابل اجراست؟

بنده تقاضای تقسیم ترکه دادم و میخوام ماترک مهروموم بشه . آیا اول باید دادگاه رای تقسیم ترکه رو بده بعد در زمان اجرا حکم باید تقاضا بدم.لطفا راهنمایی بفرمایید؟

پاسخ ها :

بهمن محمدی

بهمن محمدی:

استان :

باسلام.شما میتوانید درخواست مهروموم ترکه را به شورای حل اختلاف محلی که ترکه در آنجا واقع است تقدیم کنید و شورای حل اختلاف در صورت موجه دانستن علت مهر و موم به این امر اقدام خواهد کرد.و نیازی نیست که دادگاه حکم تقسیم صادر کنه و این امر قبل از تقسیم و حین رسیدگی دادگاه جهت تقسیم نیز امکان پذیر است.

یک وکیل

سلام
بهتر است هر يك جداگانه اقدام گردد