مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ مشاع

با سلام
بنده در اپارتمانی با 9 واحد یک واحد خریداری کردم که دارای 7 پارکینگ سندی میباشد. یک پارکینگ مشاع میباشد و 2 واحد پارکینگ ندارند در قولنامه پارکینگ مشاع قید شده است اما در سند اسمی از مشاع بودن برده نشده . حال فروشنده که خود سازنده بوده و 5 واحد بنام دارد پارکینگ من را زیر افتاب تعیین کرده .. ایا میتوانم از وی بخاطر فروش خانه بدون پارکینگ شکایت کنم ؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند با شرایطی امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق قرارداد می توانید الزام فروشنده را به تحویل پارکینگ طبق صورتمجلس تفکیکی بخواهید.
از طریق اداره ثبت مشخص می شود که کدام پارکینگ متعلق به کدام واحد است.
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
توجه داشته باشید که دادگاه با توجه به قرارداد شما اظهارنظر خواهد کرد.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اظهارنامه بدهید‌که پارکینگ مناسب انتخاب کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به متن قرارداد شما دارد اگر در آن با پارکینگ به فروش رسانده باشد ولی امکانات پارکینگ در اختیارتان قرار نگیرد می‌توانید پیگیری نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بستگی به بیع نامه شما دارد اگر قید شده باشد بله

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه با توجه به قرارداد شما اظهارنظر خواهد کرد.بابد قرارداد شما بررسی شود

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر آنچه درقرارداد بین شما بوده باید به آن عمل شود