مشاوره حقوقی رایگان - همخونه

سلام من با دوستم سه چهار ساله همخونه ایم. تقریبا یماه پیش ب مشکل خوردیم بمن گفتن اگ مشکل داری دو ماه دیگ خونه تو عوض کن. پول رهن و قولنامه واس ایشونه. فقط من پای قولنامه امضا کردم امسال. سه ماه از تمدیدمون میگذره. و من ی چهار پنج روز دیگ میخام خونه مو عوض کنم.
آیا باید یماه قبل اطلاع میدادم ب همخونه م؟
من باید اجاره ای بابت اطلاع ندادن زودتر بدم؟
همین چهار پنج روز زودتر اطلاع دادن اوکیه؟
من باید چه خساراتی بدم؟
با تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد و اینکه شما بعنوان مستاجر هستید در قرارداد یا خیر
با یک وکیل مشورت نمایید و همراه شوید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر در قرارداد اجاره اسم شما به عنوان مستاجر است باید با موافقت
موجر و همخانه باشد و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگه تعهدی به موجر نداری با یک صورتجلسه و امضای دو طرف از هم جداشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مفاد و شرایط قرارداد تعیین کننده است. در نظر داشته باشید که اگر در اجاره نامه به عنوان مستأجر ذکر نشده باشید تکلیفی به پرداخت اجاره بها نخواهید داشت.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر ودیعه ای بابت رهن پرداخت نکردید و پول شما گیر نیست هر زمان میتونید ملک رو ترک کنید

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

طی اظهارنامه ای یا با پیامک به ایشان اطلاع دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر امضا شما باشد شما مستاجر هستید و مسئولیت دارید فرقی نداره پول را چه کسی پرداخت کرده باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام همه چی توافقی
اگر در قرارداد چیزی قید شده مطالق قرارداد
چون اجاره نامه بنام دوستتان هست و بنظر نمیتونید مستاجر بودن را اثبات کنید و صرفا میتوانید دادخواست مطالبه وجه دهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا بستگی به توافق شما دارد بهتر است یک ماه قبل اطلاع بدهید تا ایشان هم نسبت به تهیه مسکن فکری کند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

اگر اسم شما در قرارداد اجاره نیست و پول رهن نداده اید مشکلی ندارید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اوه در قرارداد آمده ملاک عمل است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در اجاره نامه به عنوان مستأجر ذکر نشده باشید تکلیفی به پرداخت اجاره بها نخواهید داشت.