مشاوره حقوقی رایگان - رفع اثر سوابق امنیتی

درود بر شما

رفع اثرِ سوء جرایم امنیتی تا چند سال هست؟

بنده به 18 ماه حبسِ تعزیری محکوم شدم و بعد از اتمام حبس و گذشت 6سال از تاریخ اتمام حبس، همچنان در سیستم سجل کیفری و اماکن سابقه‌ی بنده موجوده

و صلاحیت بنده به همین دلیل در مورد نامزدی انتخابات هیئت مدیره‌ی اتحادیه مربوطه رد شده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق سجل کیفری موضوع را پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
جرم انجام شده تا همیشه در سجل کیفری ثبت میشود و پاک نخواهد شد
ولی شما دارای سابقه کیفری موثر نمی باشید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به اداره سجل کیفری مراجعه کنید و درخواست حذف بدهید به دلیل مرور زمان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
همچنان وجود دارد دادنامه باید به نظر برسد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

مرور زمان برای حبس بین 2 تا 5 سال محکومیت مرتکب تا 2 سال موثر باقی می‌­ماند.اما در سجل کیفری همیشه قرار دارد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم شما در سجل کیفری باقی است ولی در استعلامات نشان داده نخواهد شد وانگهی شما هم اکنون دارای سوءپیشینه نیستید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این مورد هیچ وقت پاک نمی‌شود و همیشه موجود است شما در حال حاضر سو سابقه ای ندارید و برای شما سو سابقه ای وجود ندارد برای برای گرفتن مناسبات مهم کشوری استعلام گرفته می‌شود که مشخص می‌شود در واحد سجل کیفری که شما به چه دلیل در کجا حبس بوده اید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله شما مادام العمر نمتوانید نامزد انتخابات شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولاً بعد از 10 سال سوابق کیفری از سجل کیفری شما حذف خواهد شد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم شما در سجل کیفری باقی است ولی در استعلامات نشان داده نخواهد شد

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بر اساس ماده 25 قانون مجازات اسلامی، «محکومیت قطعی کیفری در جرائم عمدی، پس از اجرای حکم یا شمول مرور زمان، در مدت زمان مقرر در این ماده محکوم را از حقوق اجتماعی به‌عنوان مجازات تبعی محروم می‌کند:

هفت سال در محکومیت به مجازات‌های سالب حیات و حبس ابد از تاریخ توقف اجرای حکم اصلی،
سه سال در محکومیت به قطع عضو، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده بیش از نصف دیه مجنیٌ‌علیه باشد، نفی بلد و حبس تا درجه چهار،
دو سال در محکومیت به شلاق حدی، قصاص عضو در صورتی که دیه جنایت وارد شده نصف دیه مجنیٌ‌علیه یا کمتر از آن باشد و حبس درجه پنج