مشاوره حقوقی رایگان - کارشناسی خط چک

باسلام و خسته نباشید
ی چک من به مبلغ 6275 میلیون تومان برگشت خورده که روحمم از این چک خبر دار نیست به تاریخ 15 /8 / 1401 که تاریخ 31/ 3/ 1402 برگشت زده
جلسه اول دادگاه اعلام جعل و اینکه هیچ مراوده مالی با این بنده خدا نداشتم
قاضی پرونده رو ارجاع دادن کارشناس مالی و کارشناس خط
کارشناس مالی طرف همکاری نکرد و نظر کارشناس بر این بوده که معامله ای بین ما صورت نگرفته و تاخیر 228 روزه برا وصول چک قابل تامل بوده و پیامک های رد و بدل شده بین ما هیچ اشاره ای به این مبلغ چک نشده
کارشناس خط امضا منو تایید کرده اما نوشتار حروفی و عددی رو تایید نکردن و گفتن که دست خط من نیست

حال با این اوصاف نظر قاضی بر پرونده چه خواهد بود ؟؟؟؟

با تشکر و سپاس از شما عزیزان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
صدور حکم بستگی به مستندات و دلایل ارائه شده توسط شما خواهد داشت
شما باید لایحه تخصصی تنظیم و ارسال نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت اطلاع از روال پرونده نیاز به مطالعه پرونده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

غیر قابل پیش بینی است نظر کارشناسی ملاک است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه امضای شما تأیید شده است احتمال محکومیت وجود دارد و لیکن محتویات و مفاد پرونده نیز در این رابطه از اهمیت برخوردار است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نظر کارشناس می‌بایست صریح باشد اما در نهایت تصمیم با دادگاه محترم می‌باشد گاهی دادگاه می‌تواند به نظر کارشناس استناد کند و گاهی هم می‌تواند استناد نکند مهم آن است که قاضی علم حاصل نماید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام، میبایست پرونده با تمام اوضاع و احوال بررسی شود

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام‌امصای شما تایید شده بدین معناست که شما هر مبلغی را به طرف اجازه دادید بنویسد