مشاوره حقوقی رایگان - اقرارنامه دریافت مهریه

سلام بنده مهریه زنم پرداخت کردم که 40 مثقال طلا بوده و پنج سکه بهار ازادی که به موجب سند رسمی در دفترخانه خودش هم اقرار کرده که این میزان دریافت کردم حالا می خواستم بدانم در اینده این سند ارزش دارد یا ارزشی ندارد به هر حال یه زمانی درگیری پیش بیاد قطعا طرف برای اذیت کردن هم که شده میگه دریافت نکردم همین سند رسمی دفترخانه کافیه یا چیز بیشتری هم بگیرم چون دیدم بعضیا میگن میشه این اقرار نامه باطل کرد پس دقیقا ما وقت مهریه بدیم چی از طرف باید بگیریم که ارزش داشته باشه البته 20 مثقالش که همون اول خریده بودم قبل از عقد که اون امضا زده لحظه عقد که رسیده تو سند ازدواج و بیست مثقال با 5 سکه مونده بود که عندالمطالبه بود که اونم بهش دادم البته فاکتور چیزی نگرفتم و از دفتر ازدواج که پرسیدیم گفت در دفترخانه باید ثبت بشه که بنده این کارم کردم ولی ظاهراً قانون درست تو مملکت نیست بنده هم چون ازدواج دومم و قبلا سر مهریه دردسر کشیدم می خوام اینبار که تحویل دادم دردسر نکشم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

نگران نباش آن اقرار نامه رسمی است و قابل ابطال نیست

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

عموماً اقرارنامه قابل ابطال نمی‌باشد مگر در شرایط خاص

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام

بهتر است در دفترخانه اسناد رسمی زوجه مهریه خود را بذل و ابرا نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل است تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه شما از طریق دفتر اسناد رسمی اقدام کرده‌اید و از زوجه بابت پرداخت مهریه، اقرارنامه دریافت کرده‌اید فلذا زوجه نمی‌تواند بر خلاف این سند رسمی تنظیم شده در دفتر اسناد رسمی، ادعای مخالفی داشته باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که در دفترخانه به صورت رسمی اقرار شده باشد مهریه دیگر قابل مطالبه نمی‌باشد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام چنانچه اقرار به دریافت داشته باشند معتبر خواهد بود