مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از نزول خوار

با سلام
من سال گذشته مجبور به گرفتن مبلغی پول نزول از شخصی اشنا شدم
ایشان چون میدونستن من این مبلغ رو برای فردا احتیاج دارم اونقدر منو نگه داستن نتونم از کسی دیگه ای بگیرم اخر شب بعد ساعت 12 ونیم شب این پولو دادن و حدود 18 درصد یک ماهه بثورت چک گرفتن که من چک رو پاس کردم در زمان خودش
ولی الان به بهانه های مختلف در محل کارم مزاحمت ایجاد میکنن و در حضور همکارام و مریضها بار ها این مساله رو پیش کشیدن و باعث جر و بحث شدن
لیشان مریض محل کار بنده هستن و با این کار میخوان من بهشون باج بدم و طبق میلشان رفتار کنم شاهد هم‌دارم
میخواستم بدونم حکم کسی که وام نزول گرفته و کسی که نزول داده چی هست
شکایت کنم‌تاثیری داره یا نه
ممنون که وقت میزارید و پاسخ میدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بابت نزول شکایت کنید خودتان نیز مجازات خواهید شد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد