مشاوره حقوقی رایگان - برنده مزایده

سلام بعنوان یکی از وراث برنده مزایده باشم راه قانونی هست تا کمتر. ار ده درصدد اولیه ا بدهم.
و دوم نهایت فرصت قانونی تا چند روز می باشد.آیا سندی که مشکل اداری پسوند را دارد باز همان یک ماه زمان را دارد یا می‌شود. خریدار زمان بیشتری برای پرداخت کامل داشته باشد...ممنونم

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

10 درصد باید واریز شود
برای مابقی سوالات نیاز به بررسی دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا 10 درصد قیمت کارشناسی را واریز نمایید و باید باقیمانده مبلغ را در ظرف حداکثر یک ماه پرداخت نمایید

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام خیر ده درصد اجباریست و یکماه زمان دارید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر می‌بایست 10 درصد قبل مزایده پرداخت شود حتما

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
بعد از برنده شدن ظرف سی روز بابک مبلغ را واریز کنید منهای سهم خودت
نه