مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از مزایای ایثارگری بعد از بازنشستگی

با سلام بنده بازنشسته وزارت جهاد کشاورزی هستم مدت 18 ماه جبهه داوطلبانه دارم ، سئوال من این است بعد از بازنشستگی ، با توجه به ماده 27 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران میتوانم از مزایای آن استفاده کنم. یا خیر

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر منظور شما حقوق می‌باشد اصولاً حقوق شخصی داده می‌شود که درآمدی ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با بنیاد شهید امور ایثارگران جانبازان موضوع را مطرح کنید تا پیگیری شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان‌ مربوطه موضوع را پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر در حین خدمت اعمال شده در بازنشستگی هم لحاظ میشود