مشاوره حقوقی رایگان - ادامه سابقه بیمه

سلام خسته نباشید ببخشید من حدود 8 سال بیمه برام رد شده قبل از سال 1381.بیمه کارگر ساختمانی بودم نانوایی کارکردم اسمم رد شده آهنگری جوشکاری اسکلت بوده بیمه ام رد شده ..ولی اون موقع کارفرما میگفت برو دفترچه بگیر .ولی من هیچ وقت دفترچه نگرفتم .آیا چطوی اون چندسال که بیمه رد شده برام بخوام ادامه بدم .یا بتونم اون 8 سال که بیمه رد شده چیزی میتونم بگیرم ..لطفاً راهنماییم کنید ..را حلی بهم نشون بدید .از لحاظ مالی خیلی تحت فشارم. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از ارگان مربوطه پیگیری کنید تا بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید به تامین اجتماعی رجوع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نحو حضوری این موضوع را از طریق تأمین اجتماعی پیگیری بفرمائید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید سوابق بیمه خود را تجمیع کنید اول به یکی از شعب بیمه مراجعه کنید و یا اگر وارد هستید در سایت سابقه خود را جستجو کنید اگر نبود به طرفیت کارفرما طرح شکایت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

به کارگزار بیمه تامین اجتماعی مراجعه کنید