مشاوره حقوقی رایگان - ادامه سابقه بیمه

با سلام و احترام.
بنده با 21 سال سابقه بانکی به علت تخلف در سال 92 بازخرید شدم. تا به امروز هیچ گونه پرداختی بابت بیمه بازنشستگی نداشتم.
1) آیا راهی برای ادامه بیمه بازنشستگی وجود دارد؟
2) آیا از طریق بانک یا صندوق بازنشستگی کشوری با واریز سهم مستخدم و سهم بانک میتوانم ادامه دهم؟
3) اگر بند دو مقدور نباشد از طریق انتقال به صندوق های دیگر از جمله تامین اجتماعی امکان پذیر هست؟
ممنون از تمامی وکلای عزیز دادراه.

پاسخ ها :

داودافشاری بادجانی

جناب آقای داودافشاری بادجانی :

سلام. شما باید سوابق بیمه را با پرداخت مازاد آن به تامین اجتماعی انتقال دهید.