مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه ادای توضیح

باسلام و خسته نباشید بنده تصادف کردم و گواهینامه نداشتم ولی مقصر نبودم مقصر قبول کرد که مقصره و بیمه نامه و ثالث بیمش رو داد بعد منو برای نداشتن گواهینامه فرستادن دادگاه و بعد از جریمه فرستادن موتورسیکلتم رو گرفتم حالا دوباره ابلاغیه اومده ظرف مدت ده روز برم دادگاه علت حضورم گفته ادای توضیح دعوی به طرفیت من مبنی بر نداشتن پروانه رسمی رانندگی
الان حضور من الزامیه تو دادگاه چون موتورسیکلتم رو در اوردم و بیمه هم رفتم کارامو انجام دادم ممنون میشم راهنماییم کنین تشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله بهتر از حضور پیدا کنید و از خود دفاع نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص بهتر از حضور پیدا نمایید و از خود دفاع کنید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بله، جهت رانندگی بدون گواهینامه باید حاضر شوید، عدم حضورتان موجب سنگین تر شدن جریمه خواهد بود