مشاوره حقوقی رایگان - ورود به ساختمان

در کنار حیاط ساختمان مسکونی 9 واحدی ما یک مغازه تهیه غذا قرار دارد. در سند مغازه یک انباری و یک پارگینگ ساختمان ما نیز به این مغازه تعلق دارد. اما مغازه خارج از ساختمان و جنب حیاط قرار دارد. برای رفت و آمد به انبار خود واقع در ساختمان ما، صاحب این مغازه کلید حیاط را دارد کارگران خود را هر وقت شبانه روز برای برداشتن کالا از انبار خودش به محوطه ساختمان می فرستد. چند بار با ایشان صحبت کردیم که از یک ساعت به بعد کارگران ایشان وارد حریم ساختمان نشوند و یا ایشان فقط می تواند وارد شود اما کاری برای بهبود انجام نداد. آیا راه قانونی برای مجاب کردن ایشان برای ورود و خروج به ساختمان فقط از طرق خودش وجود دارد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد و یا توافق مکتوبی دارید میتوانید بر اساس ان دادخواست الزام به انجام تعهدات قراردادی دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر جنبه مزاحمت پیدا کرده است ساکنین می‌توانند شکایت نمایند تا دادگاه محترم تصمیم مقتضی در این خصوص اتخاذ نماید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

همه مالکین ساختمان استشهادیه تهیه کنید و شکایت مزاحمت تقدیم کنید