مشاوره حقوقی رایگان - نحوه جلب متهم محکوم به پرداخت وجه

با سلام.از فردی 10 ماه پیش به علت کلاهبرداری و مطالبه وجه شکایت کرده و محکومش کردم.تمام راهکارهای قانونی استعلام راهور,ثبت احوال,نقطه زنی موبایل و دو مرتبه حکم جلب سیارشم توسط وکیل اخذ و یکبار هم با آخرین سیمکارتش در منزل پدرش موقعیتش شناسایی شده ولی متاسفانه هنوز موفق به دستگیریش نشدم.حتی از طریق همسایگانش سعی در شناسایی محل اختفا و رفت و امدش داشتم.لطفا اگر راهکار دیگری به نظرتون میرسه اعلام بفرمایید.با سپاس

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما صرفاً می‌بایست شخص را بیابید تا بتوانید آن را جلب کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال شما باید متهم را پیدا کنید.
در اینگونه شرایط باید ممنوع الخروج و ممنوع الخدمات کنید.