مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به نمره سوابق تحصیلی در کنکور سراسری1402

با سلام
در کنکور سراسری 1402 هنگام محاسبه نمره سابقه تحصیلی ، از معدل امتحان نهایی پایه دوازدهم کلیه شرکت کنندگان دارای دیپلم قبل از 1402 حداقل 30% کسر شد با این بهانه واهی که امتحان نهایی پایه دوازدهم سال 1402 مشکل و امتحان پایه دوازدهم سالهای قبل آسان بود و این موجب کاهش حداقل 500 نمره در نمره تراز کل و عقب افتادن بین 3000 تا 20000 در رتبه سهمیه ای و کشوری این افراد شد.
از طرف دیگر سازمان سنجش آموزش کشور و وزارت آموزش و پرورش هیچکدام حاضر به پاسخگویی نیستند و به هیچ اعتراضی رسیدگی نکرده ومعترضان را بین یکدیگر و یا سایر سازمان ها پاس کاری می کنند.
خواهشمند است راهنمایی بفرمائید چگونه می توان از حق خود دفاع کرد.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دیوان عدالت اداری می توانید شکایت خود را پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع را از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید درخواست خود را نوشته و از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند.
بدوا درخواست دهید اگر تا سه ماه پاسخی واصل نشد خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید...