مشاوره حقوقی رایگان - مال الاجاره

سلام خدمت عزیزان.
بنده مالک مغازه ای هستم که اون رو اجاره دادم و با مستاجر توافق کردم به جای اجاره مشخص درصدی از سود حاصل از کار در مغازه رو بهم پرداخت کنه میخواستم بدونم هزینه های مصرفی مغازه مثل اب و برق بر عهده چه کسی هست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به اندازه درصد خود باید در هزینه ها مشارکت داشته باشید مگر اینکه در قرارداد خلاف این موضوع توافق شده باشد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یست در این خصوص موضوع را کاملاً تعیین نمایید درصد سود می‌بایست مشخص شود اجاره می‌بایست یک مبلغی داشته باشد و درصد سود نیز می‌بایست کاملاً مشخص شود و در خصوص هزینه‌ها نیز می‌بایست توافق صورت بگیرد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
برعهده مستاجر مگر شرط خلاف شود