مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت فرزند دختر

باسلام همسر من سه ماهه که فوت کردند یک دختر 16ساله دارم میخوام اختیار اموالش با خودم باشه چه طوری قیم فرزندم بشم باوجودی که پدر بزرگش در قید حیات هستند

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با وجود ولی قهری موجبی برای نصب قیم و امین نیست مگر وی صلاحیت نداشته باشد که باید اثبات شود.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

قیومیت باوجود ولی منتفی است اگر پدربزرگ خیانت در امانت می کند یا مصلحت فرزند را درنظر نمیگیرد تنها بااثبات موضوع می توانید درخواست ناظر دهید