مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت فرزند در صورت ازدواج

من شوهرم 2.5است فوت کرده و یه دختر 9سال تمام دارم و الان بخوام ازدواج کنم آیا امکان دارد پدربزرگ همسرم دخترم را بگیرد و این که دخترم به هیچ عنوان حاضر به دیدن آنها نیست و این که خیلی آزار و اذیت روحی می‌کنند ما رو و خیلی حرف های آزاردهنده و رفتن به مدرسه دخترم و دیدنش و دخترم گریه و این که من دیگر مدرسه نمیرم و به شدت مشکل عصبی بهش وارد کردند و اینکه پدربزرگش سابقه کیفری و زندان داشته چند سال قبل آیا امکان این که با ازدواج مجدد من میتونم قیومیت دخترم رو بگیرم چون ایشون هم مشکل دارند هم دخترم رو آزار میدهند؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سوال نیاز به بررسی وگفتگوی متقابل دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
بعد از فوت پدر ، حضانت فرزند بر عهده مادر است مگر عدم صلاحیت مادر در دادگاه اثبات گردد