مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت

با سلام . مادری 27 ساله هستم با دو پسر صغیر که 3 ماهه شوهرم فوت شده . پدر شوهرم در قید حیاته . برای گرفتن قیومیت فرزندانم چکار باید بکنم و اینکه اگر در آینده قصد ازدواج داشتم در بابت قیومیت چه میشود . با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضانت فرزندان با شما است و با توجه به اینکه پدر بزرگ در قید حیات است شما نمی توانید قیم شوید.
در صورت فوت می توانید قیم فرزندان شوید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تا ولی قهری در قید حیات باشند بحث قیمومیت منتفی است
لکن حضانت با شماست.