مشاوره حقوقی رایگان - زمین کشاورزی

با سلام.
بنده سال 97 یک هکتار از سه هکتار زمین کشاورزی آبی پدر بزرگ مادریم را با امضای تمامی وراث خریداری کردم و از چاهی که در زمین پدربزرگم بود لوله و سیم برق در عمق 1 متری تا استخری که در زمین خریداری شده احداث کرده ام ،گذاشته ام بعد از فوت پدربزرگم در سال 98 وراث اقدام به تفکیک زمین دوهکتاری کرده اند الان دو تا از برادرای مادرم که خط لوله آب و سیم برق در زمین آنها قرار دارد اقدام به شکایت علیه بنده کرده اند که لوله و سیم برق را بردارم از نظر قانونی بنده میتوانم کاری انجام دهم یا نه>
ضمنا در قولنامه اصلا عبور لوله آب و سیم برق اشاره ای نشده است

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست رضایت اشخاص را بگیرید چنین می‌توانید استناد کنید که از قدیم وجود داشته یا تامین دلیل نمایید

آرش فاطمی

جناب آقای آرش فاطمی :

به نام دادگر
اگر تنها منبع آب زمین همین چاه باشه شما دارای حق ارتفاق هستید میشه با ارجاع به کارشناس و طرح دعوا به حقتون برسید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
اگر شما زمین را از خود پدربزرگ خریداری کرده اید و در زمان حیات پدربزرگ و با اجازه پدربزرگ اقدام به لوله گذاری کرده باشید حالا وراث نمیتوانند مدعی شوند و درخواست برداشتن لوله گذاری شوند