مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی تلفنی

سلام در نیمه شبی یک خانمی که قبلا از دوستان بنده و نامزدم بودند با خط یکی از دوستانشون با نامزدم تماس میگیرن و فحاشی و از الفاظ بسیار رکیک استفاده میکنند و با بنده هم تماس میگیرن که پاسخ نمیدهم و با پیامک باز هم به نامزدم توهین میکنند و بنده را هم ترسو خطاب میکنند
میخواستم روش اثبات فحاشی کردن این شخص را برای شکایت کردن بدانم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
آنچه پیام شده قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با عنوان توهین و فحاشی شکایت کنید.