مشاوره حقوقی رایگان - تهدید در مکالمه تلفنی

شخصی که اورامیشناسم ادعای طلبی میکند که حق او نیست و وهیچ مبلغی به حساب بنده واریزنکرده اند. ایشان یکبار میگویندمبلغ 50 میلیون تومان و بار دیگر 60 میلیون تومان به زور میخواهند از من بگیرند. بار اول تماس تلفنی داشتند و تهدید و فحاشی که باید این مبلغ رابدهی. به تحریک دیگران و به قصد خدشه وارد کردن به موقعیت اجتماعی من اینکار را میکند و تهمت و... شاهد هم هست چون روی بلند گو بود و اولین بار که زنگ زد شروع به تهدید و فحاشی و درخواست مبلغ زیاد که به هیچ وقت نداده است کرد و هم اکنون آرامش را از من گرفته است و مدام زنگ میزند و چون جوابش را نمی دهم اس ام اس های زیر را میفرستد
این اس ام اس ها هر روزادامه دارد
چه اقدامی باید کرد و جرم هایش چیست؟

50 ملیون تومان به این حساب..... برام فورا واریز کن
......پولامو واریزکن. اگه نکشیدنت اینجا پدرتو درنیوردم حرام خور

ببین پولامو بده بهترته ادم شو پولامو ازاین فک ب اون فک خوردی به ولاهی میام پدرتو درمیارم ولا قسم خوردم

بحسابم واریزکن پولامو نزار بزرگ وبدبشه تنها هم نمیام اونموقع میبینی باکی میام وچکارمیکنن

فک کردم ادمی وخیری ونجیبی فهمیدم ک حرام خوردی،وپستی پولامو میدی،وکامل والا چیزی میبنی عمرت ندیده بودی

حرام خور پس فطرت پولامو واریز کن نزار بدبشه میام باپاسگاه به ولا روتو سیاه میکنم

توی کثیف فک میکنی خیری سگ نجس پدرتو درمیارم بخدا ... به حلقت

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
تحت عنوان تهدید و توهین میتوان طرح شکایت کرد