مشاوره حقوقی رایگان - استناد به مکالمه تلفنی

با سلام و احترام، نامزد دخترم چند ماه پیش با دخترم جرو بحثش شد و با من تماس گرفت و چندین بار دخترم را تهدید به مرگ کرد(گفت اگر فلان کار رو انجام نده میام سرش رو گوش تا گوش میبرم).الان دخترم میخواد دادخواست طلاق بده، ما میخواهیم جرم تهدید به مرگ کرده ایشون رو بعنوان مدرکی داشته باشیم. چه جوری میتونیم برای دریافت مکالمه تلفنی این آقای از همراه اول اقدام کنیم.
ممنوم میشم راهنماییی بفرمایید

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

زندگي متاهلي ورود ننماييد
دخالت اوضاع را بدتر مي نمايد
به روانشناس خانواده و در صورت عدم امكان سازش طلاق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
مکالمات تلفنی ضبط نخواهد شد
دختر شما باید شکوائیه تهدید به قتل را مطرح نمایید و ایشان باید با معرفی شهود ادعای خود را اثبات نمایند