مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین برای مهریه

با سلام خسته نباشین
بنده مهریه امو گذاشتم اجرا و ماشین شوهرمو توقیف کردم الان پارکینگه و میخوام کارشناس ببرم اقدام هم کردم ولی از یه چند ماه پیش از شوهرم وکالت کامل برای همین ماشینو گرفتم و حتی میتونستم تعویض پلاک کنم ‌
میخواستم بدونم میتونم با اون وکالتی که دارم ماشینو به مزایده نبرم و خودم ماشینو بردارم؟ یجورایی جلب رضایت از خودم بشه!!؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله ازطریق اجرای احکام پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید پرونده مهریه را ببندید و درخواست رفع توقیف بدهید و سپس خودتان نسبت به تعویض پلاک اقدام کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است اگر بلاعزل باشد یا شما را عزل نکرده باشد