مشاوره حقوقی رایگان - شکایت خریدار از دو تیکه بودن خودرو

باسلام 16ماه پیش خودرو فروختم وبه خریدار ایراد اطاق روگفتم و تواین مدت باپیگیری جهت تعویض پلاک نیومدن وحالا پلاک توقیف کردم وخودرو توقیف شده خریداررفته شکایت مبنی بردوتیکه بودن خودرو کرده تکلیف چی میشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بنظر خیار عیب منتفی است
تدلیس ممکن است به نتیجه برسد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
لایحه دفاعیه تخصصی تنظیم و به دادگاه ارائه نمایید
خیار عیب فوری است و اصولا معامله قابل فسخ نیست
ولی با شرایط خاصی امکان مطالبه خسارت ارش وجود خواهد داشت

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با توجه به فوری بودن حق فسخ در صورتی که ایشان نتواند اثبات نماید که اخیرا متوجه مشکل شده اند امکان فسخ وجود ندارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر نتوانید دفاع کنید که با توجه به ایراد مذکور فروخته‌اید خریدار حق فسخ و یا مطالبه مابه التفاوت قیمت را خواهند داشت