مشاوره حقوقی رایگان - ماشین دو تیکه

با سلام یک سال ونیم پیش پراید را خریداری کرده و بعد از یک ماه با وکالت فروش به بنده خدایی فروختم من وکالت بدون تاریخ گرفتم ولی به طرف وکالت دوماه دادم طرف نرفته بود تا یک هفته پیش دوباره وکالت تمدید کردم و رفت تعویض پلاک و فهمید ماشین دو تیکه است آیا میتوانم با اینکه بیشتر از این سال گذشته از نفر قبلی شکایت کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باید مدارک بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت ارائه راهکار مناسب حقوقی قابل بررسی می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از تاریخ اطلاع باید فورا اقدام کنید