مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سند برای زمین قولنامه ای

با سلام و وقت بخیر
بنده زمینی رو خریداری کردم به صورت قولنامه زمین هیچ سندی نداره و قبلا هم قولنامه ای خرید و فروش شده است.
حالا اگه براش سند بگیرم و یه وقت قبل از من اگه به کس دیگه ای به همون صورت قولنامه فروخته شده باشه آیا سندی ک من دارم اعتبار خواهد داشت؟
مشکل خاصی آیا وجود داره که مانع از این امر بشه ؟ اگه سند بی اعتبار بشه پس چطور از صحت و سلامت زمین مطمن بشم
ممنون بابت پاسخ های قبلیتون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر سند بگیرید معمولاً مشکل خاصی پیش نمیاد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر ملک به دو نفر فروخته شده باشد معامله فضولی و فروش مال غیر
است و خریدار اول میتواند دادخواست ابطال سند شما را مطرح نماید